Foutje bedankt bij Miljoenenjacht

4 november 2013 10:25 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

© Roy Beusker

Door de zenuwen drukte kandidaat Arrold per ongeluk op de Miljoenenjacht-knop. Daardoor liep hij vijf miljoen euro mis.

Arrold had op dat moment 125.000 euro bemachtigd in het grote koffertjesspel, maar wilde doorspelen. In plaats van het kastje dicht te doen, drukte hij op de knop waardoor het spel ineens afgelopen was. Dit tot stomme verbazing van presentatrice Linda de Mol die vroeg of dit wel de bedoeling was. Toen Harold bevestigde dat hij helemaal niet op de knop had willen drukken, zei Linda dat de actie misschien nog wel teruggedraaid kon worden, maar de notaris was onverbiddelijk. Eens gedrukt blijft gedrukt.

Pijnlijk

Daarna werd de situatie nog pijnlijker toen bleek dat, had Harold doorgespeeld, hij zomaar 5 miljoen had kunnen winnen. Nu keerde hij dus huiswaarts met 125.000 euro.

Verbouwen

In het AD vertelt Arrold dat hij de nacht na de opnamen van Mijoenenjacht op 16 oktober niet zo lekker geslapen heeft. „Het gaat toch door je hoofd: stel dat, of had ik maar...” Toch is de banketbakker best blij met het gwonnen bedrag. „Het is niet iedere dag dat je ze zo makkelijk verdient. Daar moet je tevreden mee zijn. We zijn supergelukkig. Het is natuurlijk wel een verschil, 5 miljoen of 125.000 euro. Dat scheelt een boel nullen. Nu sta ik woensdag weer in de bakkerij en anders ja, dan... Maar over 'als' moet je niet praten. 'Loslaten, noemen ze dat geloof ik, dat moeten we nu doen.”  Arrold en zijn vrouw Wilma gaan van het gewonnen bedrag hun huis verbouwen.

Meer over