Bedankt

Gallyon van Vessem dankt trouwe kijker in laatste Hart van Nederland

22 oktober 2019 10:02 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

© still Hart van Nederland/Talpa
Gallyon van Vessem bedankte in haar laatste Hart van Nederland de kijkers voor het al die jaren trouw kijken. De presentatrice nam na 16 jaar afscheid. 

Met tranen in haar ogen nam Gallyon van Vessem maandagavond afscheid van Hart van Nederland. De presentatrice was vanaf het begin betrokken bij het nieuwsprogramma van SBS6, maar werd onlangs ontslagen vanwege veranderingen in het format. 

Eervol

”Ik zeg het echt uit de grond van mijn hart; dat ik het heel eervol vond om voor u, al die jaren, dit programma te mogen presenteren. U bent het programma al die jaren trouw gebleven en wellicht zijn uw kinderen in de loop van de tijd ook mee gaan kijken", zei Gallyon tegen de kijker. "Ik wil jullie ook bedanken voor al die hartverwarmende berichten van de afgelopen paar weken.”

Collega Marlayne Sahupala gaf Gallyon het laatste woord. Het werd de aankondiging van Piet's weerbericht. "En nu, Piet met het weer. Go Piet!”.

Milika Peterzon

Gallyon vormde in 1995 samen met Milika Peterzon het eerste presentatieduo van Hart van Nederland bij SBS6. In 1997 verliet ze het programma, maar keerde in 2004 terug om Hart van Nederland weer te presenteren. 

Meer over