Geer en Goor hebben geen cent te makken

Gerard Joling en Gordon keren dit najaar na 6 jaar samen terug op de buis in een nieuwe realityshow bij RTL4. Dat verklapte Gordon in het programma Live 4 You.

De naam van de nieuwe show is nog onbekend, maar we weten wel al dat de diva’s moeten zien rond te komen van een minimumloon. Samen zullen ze zich inzetten voor de ouderenzorg. Daarnaast zullen Geer & Goor verhuizen naar een 'betaalbare woning', wat voor de luxepaardjes natuurlijk een enorme stap terug is.

Over de Vloer

Het nieuwe format doet denken aan een kruising tussen Effe Geen Cent te Makken (met de Frogers) en Joling & Gordon Over de Vloer, maar volgens John de Mol zal het geen vervolg hierop zijn. RTL 4-baas Erland Galjaard op zijn beurt denkt dat de fans van Joling & Gordon Over de Vloer dit nieuwe programma ook leuk zullen vinden. „Joling en Gordon Over de Vloer had een grote impact en veel mensen kijken hier nog met plezier naar terug”, aldus Erland.

Spraakmakende tv

Het programma verschijnt dit najaar op de buis. Wanneer en hoe laat is nog niet bekend, maar dat het spraakmakende tv op zal leveren, staat met persoonlijkheden als Joling en Gordon nu al wel vast.

Meer over:

Reageren