Giel Beelen stopt niet na record radiomaken

Giel Beelen heeft om 4 uur vannacht het wereldrecord radiomaken verbeterd, maar de dj stopt dan niet. Hij is van plan tot 10 uur door te gaan.

Om 4 uur vannacht heeft Giel 191 uur non-stop radiomaken op zijn naam staan, een officieel record, maar volgens de VARA stopt de dj dan niet. Om 6 uur 's ochtends start zijn ochtendshow GIEL, die duurt tot 10 uur. Daarna verwacht de VARA dat hij nog tot 12 uur 's middags door zal gaan zodat zijn record lekker stevig staat. 

Hallucinaties

De recordpoging van Giel ter ere van het 10-jarige jubileum van zijn ochtendshow begon vorige week maandagochtend om 6.00 uur. De dj brengt het er verdraaid goed vanaf. Hij lijkt geen enkele moeite te hebben met het gebrek aan slaap en is alleen een beetje schor. Ook van de voorspelde hallucinaties heeft Giel geen enkele last.

Vlaams record

Als Giel het haalt, pakt hij het record af van de Vlaamse dj Lennart Creël die vorige week bij RTL Late Night vertelde hoe hij zich een jaar lang had voorbereid op de poging. De voorbereiding van Giel duurde precies 2 weken.

190 uur radiomaken is best veel.

Reageren