Gordon Ramsay naakt in nieuw programma

We zien het Herman den Blijker niet zo snel doen, maar Gordon Ramsay heeft er geen enkele moeie mee om bloot te gaan in zijn nieuwe programma Hotel Hell.

In Hotel Hell bezoekt hij net als Herman den Blijker hotels in nood. Ramsay zoekt uit waarom de hotels geen bezoekers trekken en knapt de boel met de hulp van een stel experts op. 

Horror in honeymoonsuite

Natuurlijk moet Gordon ook af en toe in bad en dat is op film vastgelegd. Slechts wat strategisch neergelegd schuim bedekken de meest intieme delen. Ondanks dat kijkt de kok met weinig plezier terug op de opnamen. Zijn ergste ervaring was slapen in een nogal ranzige honeymoonsuite in een van de hotels. „Het leek wel een kamer uit een horrorfilm." Vooral enkele specifieke vlekken in het dekbed baarden hem zorgen. „Dat moesten wel spermavlekken zijn.”

Weiger een upgrade

Gordon Ramsay heeft sowieso geen goed woord over voor honemoonsuites in het algemeen. Hij heeft daarom een goede tip voor de lezers: „Als je ooit een upgrade krijgt aangeboden naar een honeymoonsuite, weiger dan resoluut. Ik heb een aantal van die kamers met een speciale lamp onderzocht en ze zaten allemal tjokvol met bacteriën.”

Reageren