Gordon wordt de Nederlandse Graham Norton

Gordon is in zijn nopjes, hij krijgt in november een eigen late night show op de zaterdagavond van RTL 4. De zanger tekende woensdagmiddag een vijfjarig contract bij de zender.

Via Twitter laat de zanger en presentator weten erg blij te zijn:

Reason to Watch

Aan RTL Boulevard vertelt Gordon: “Het wordt een soort van Graham Norton-achtig gebeuren.” Volgens programmadirecteur Erland Galjaard zitten mensen wel op Gordon te wachten: “Als Gordon op tv komt, gebeurt er altijd iets. Hij geeft de kijker in al zijn programma’s een ’reason to watch’. Sterker nog, dat is hij vaak ook zelf, los van het format en dat is uniek.”

Tegel

Het was een beetje de geluksdag van Gordon, naast zijn verlengde contract en z’n eigen show kreeg hij ook nog een tegel op de RTL Walk of Fame. Onder anderen Irene Moors, Carlo Boszhard, Daphne Deckers en Wendy van Dijk gingen hem daarin voor.

Andere programma's

Gordon had al eerder een eigen talkshow op RTL 4. In 2003 ontving hij in Gordons Late Night Show elke week een andere gast. Andere RTL 4-programma’s die Gordon voor de zender maakte zijn Glitter Glamour Gordon en Holland’s Got Talent. Binnenkort is Gordon op vrijdag te zien in de nieuwe show Alles Mag Op Vrijdag, met Jandino Aspopraat en Gerard Joling.

Meer over:

Reageren