Grissom vertrekt!

De CSI-set loopt langzaam maar zeker leeg. Eerst moesten we al afscheid nemen van Jorja Fox en Gary Dourdan, nu gaat ook William Petersen de hitserie verlaten.

Na de tiende aflevering van het achtste seizoen geeft Petersen de pijp aan Maarten. Dat zal een groot gemis zijn voor de met prijzen overladen serie.

Grissom
Want wat is CSI zonder hoofdonderzoeker Gil Grissom? Hij is al sinds het prille begin in 2000 onderdeel van de cast en heeft ook verschillende afleveringen geproduceerd.

De acteur heeft goed nagedacht over zijn vertrek. "Ik wil dat het werkt voor de schrijvers, de cast en vooral voor het publiek. Ik wil niet dat zij de serie in de steek laten."

Gastoptredens
Gelukkig hoeven we niet voorgoed afscheid van Grissom te nemen. Net als Sara zal hij af en toe terugkomen voor een gastoptreden. Ook blijft hij aan als uitvoerend producent. De rest van z'n tijd gaat hij doorbrengen in het theater.

CBS is naar verluidt al druk bezig met het zoeken naar een vervanger. De namen Kurt Russell, John Malkovich en Laurence Fishburne zijn al gevallen als mogelijke opvolgers. Wordt vervolgd!

Wat vind jij van het vertrek van William Petersen?

Meer over:

Reageren