GTST blijft tot 2015

Goed nieuws voor de fans van Goede tijden, slechte tijden: de soap gaat voorlopig nergens heen. RTL 4 en Endemol hebben het contract van de populaire serie met vier jaar verlengd. Daardoor is GTST in elk geval tot 2015 verzekerd van een vaste plek in de programmering.

Vanochtend zijn de cast- en crewleden in de Amsterdamse studio op de hoogte gebracht van het heuglijke nieuws. "Het gaat erg goed met de serie. Zowel inhoudelijk als met de kijkcijfers", verklaart programmadirecteur Erland Galjaard de contractverlenging. "We trokken het afgelopen seizoen gemiddeld 1,4 miljoen kijkers en bereikten een breed publiek."

Vooruit denken
Peter Adrichem, algemeen directeur van Endemol, is blij met de beslissing. "Deze contractverlenging - voor vier jaar - is uniek in televisieland. We kunnen daardoor ver vooruit denken. En dat komt de verhalen en de uitstraling van Nederlands mooiste serie ten goede. Het afgelopen jaar bewees GTST dat de serie nog steeds mateloos populair is. Ik heb er vertrouwen in dat dat de komende jaren zeker zo blijft."

Zomercliff
Binnenkort is de zomercliff op tv te zien. Volgens uitvoerend producent Kennard Bos belooft die dit jaar 'extra schokkend' te worden. Er staat de kijker niet alleen de nodige spanning te wachten, maar ook een verrassing die niet voor iedereen aangenaam is...

Reageren