GTST komt met mobiele app Spring Levend

Na het succes van vorig jaar met de app Wie is Tim? Komt Goede Tijden nu met ene nieuwe app genaamd Spring Levend. En dat heeft natuurlijk iets te maken met de parachutesprong.

“Voor welke inwoner van Meerdijk slaat het noodlot toe tijdens de gezamenlijke parachutesprong?“, is de centrale vraag in de nieuwe GTST-app. Met de app gaan fans zeven weken lang op onderzoek uit, waarbij ze op maandag, woensdag, vrijdag en zondag informatie ontvangen om het verhaal verder te ontrafelen, zo vertelt RTL.

Tweede GTST-app

Directeur RTL Digitaal is blij met de tweede app. “Het eerste concept ‘Wie is Tim?’ haalde al in de eerste week de nummer-1 positie in de ranking van gratis downloads in de App Store. 215.000 actieve spelers en veel enthousiaste reacties van de fans waren voor ons reden genoeg om ook dit jaar de zomerstop te overbruggen.” Volgens RTL is de app ‘de perfecte afsluiting van het best bekeken seizoen sinds 2004.”

Prijzen winnen

Met de app kan ook wat gewonnen worden. “GTST-hoofdprijzen: hun eigen naam als personage, een acteerworkshop van Joep Sertons, figureren in de 5000ste aflevering of een GTST make-over. Daarnaast wordt elke week een prijs uitgeloofd aan de speler met de meeste punten.”

RTL lanceert Spring Levend op 4 juli.

Reageren