GTST-soapie Ruud Feltkamp datet niet met fans

Ruud Feltkamp gaat naar eigen zeggen nooit op date met een fan. “Die kennen je van televisie en willen jou omdat je op televisie komt”, aldus Ruud.

De acteur uit Goede Tijden, Slechte Tijden wil iemand die hem leuk vindt om zijn persoonlijkheid en niet om zijn tv-carrière. "Dat vind ik het belangrijkst. Anders zit je met iemand die fan van je is en continu gaat vragen over Goede Tijden en shit. Daar wil ik het helemaal niet over hebben als ik op date ben. Dat is niet heel romantisch”, vertelt de acteur aan Novum Nieuws.

Geen tekort aan aandacht

Ruud heeft best vaak last van ‘lastige’ fans vooral als hij op een feestje als dj draait. “In de kroeg en op straat merk je het ook heel erg, maar niet zo extreem als met een optreden. Dan zie je pas echt de impact van Goede Tijden, dan is ineens de hele zaal aan het gillen en weet ik wat allemaal.”

Het Spaanse avontuurtje van Ruud

Toen Ruud een optreden had in Spanje gebeurde er helemaal iets raars toen een fan op hem afstapte. "Die tikte op mijn schouder en liet een foto zien en zei: wil je haar neuken? Letterlijk dat. Dus ik echt zo: nee. What the fuck doe je hier in mijn dj-booth en waarom zeg je dit? Dat was de eerste keer dat ik zoiets meemaakte, dat is toch bizar?"

Reageren