Heksen in Goede Tijden Slechte Tijden

Heksen, magie, droomwerelden, het klinkt als een fantasiefilm, maar het is toch echt een aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden.

Op 29 juni komen de castleden van GTST en de musical Wicked voor een keer samen. In een speciale aflevering betreden heksen de soapwereld van Goede Tijden.

Musical-soap
Lucas Sanders (Ferry Doedens) heeft twee kaartjes voor de musical gekregen van zijn overleden vriend Edwin. Voordat hij aan het ebola-virus bezweek had Edwin nog een leuke avond gepland voor zijn vriend. Maar nu gebeuren er vreemde dingen in de beleveniswereld van Lucas.

Jim Bakkum
De samenwerking tussen GTST en Wicked is waarschijnlijk te danken aan Ferry Doedens die goede contacten bij de musical heeft. Hij is namelijk sinds een paar weken de vaste vervanger van Jim Bakkum die een van de hoofdrollen speelt.

Gastrollen
In de speciale aflevering zijn diverse gastrollen weggelegd voor onder anderen Chantal Janzen, Jim Bakkum en Willemijn Verkaik. Ook is er ruimte voor het nieuwe personage Tim. RTL belooft 'een visueel spektakel voor de fans, die ook nog eens een grote verrassing te wachten staan.'

 

GLOSSYBOX.nl, cosmetica, beautybox, beauty, beauty producten, beauty tips

Reageren