Het tweede scherm van Wie is de Mol?

Vrijwel alle Nederlandse programma’s op primetime maken gebruik van het tweede scherm. En Wie is de Mol? pakt het wel heel professioneel aan. 

Dan kun je via een website of speciale app voor uw tablet of smartphone meer informatie over het programma, zijn deelnemers en/of de presentatoren/acteurs vinden of spelletjes spelen. 

Arjen Lubach

En Wie is de Mol? doet dat dus heel goed. Op live.avro.nl kun je zeven minuten voor en na afloop van de uitzending 'MolTalk' bekijken. Hierin blikt Arjen Lubach (maar vanavond wordt hij voor een keer vervangen door Liesbeth Staats), die drie jaar geleden zelf meedeed aan Wie is de Mol?, eerst vooruit op de aflevering en daarna bespreekt hij alle mogelijke mollenstreken met oud-deelnemers van het programma.

live.avro.nl

Op dit ‘tweede scherm’ kun je tijdens de uitzending overigens ook voorspellen wie de Mol is en meedoen met een interactief spel. Houd dan wel de tv aan; de livestream op live.avro.nl (ja, die is er ook) en het spel kunnen niet tegelijkertijd draaien. Mocht je tijdens een aflevering van De Mol vooral willen opletten op alle fratsen van de kandidaten, dan kun je ook later naar live.avro.nl. Dan is het vooral leuk om te zien wie Nederland verdenkt als Mol. 

Reageren