Het vertrek van Warrick

Het zijn moeilijke tijden voor Gary Dourdan. De CSI-ster, die al acht seizoenen de rol van Warrick Brown speelt, werd een half jaar geleden door de politie slapend in zijn auto aangetroffen. De agenten vonden heroïne, cocaïne en xtc in zijn wagen die aan de verkeerde kant van de weg stond geparkeerd.

De acteur had bijna vier jaar celstraf voor het verboden drugsbezit kunnen krijgen, maar de rechter vond het volgen van zestien sessies in een afkickkliniek genoeg. Gary Dourdan zei in People Magazine over zijn arrestatie: ''Ik schaam me voor de hele situatie, maar de tests gaven aan dat ik niet onder invloed was. De drugs waren niet van mij en ik heb vertrouwen in een goede afloop.''

Einde oefening
Bij CBS was het vertrouwen in Dourdan blijkbaar tot onder het nulpunt gedaald, want de zender besloot zijn contract bij CSI niet te verlengen. In de seizoensfinale die RTL 4 vanavond uitzendt, zorgt de acteur er wel voor dat je Warrick Brown niet snel vergeet. Na de moord op de beroemde Las Vegas-gangster Lou Gedda komt Warrick behoorlijk in de problemen. Kunnen zijn collega's hem hier nog wel uit redden?

Reageren