Het wordt weer een mooie cliffhanger!

16 juni 2008 15:23 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Het was me het jaartje weer wel in Meerdijk, het soapdorp waarin GTST zich afspeelt.

Rik kwam terug en nam na veel gehannes Anita over van Dennis, Lorena liet een spermacel inbrengen om Nick aan zich te binden (maar kreeg de kous op haar kop), Charlie en Jack maakten Nick wijs dat zijn zoontje was verongelukt en adopteerden de wurm onder de naam JJ, Dorothea raakte in de ban van een sekte, Robert en Laura kwamen weer tot elkaar, Dian stierf met 'dank' aan Ludo een tragische dood, Jef liep briesend met een pistool te zwaaien, Vicky snorde haar biologische vader (Floris) op en ga zo maar door.

Climaxen
In deze aflevering komt het achttiende seizoen van GTST tot een climax in de traditionele zomercliff. Dit zijn de dramatische hoogtepunten:
• Robert staat op het punt om te emigreren naar Tokio. Hij wil Laura zo gek krijgen dat ze hem volgt, maar wat heeft de godmother van Meerdijk in het verre Japan te zoeken?
• De kleine JJ, alias Valentijn, heeft dringend bloed nodig en er is natuurlijk maar één persoon op aarde met de geschikte bloedgroep: Nick. Om haar kind te redden, zal Charlie een 'kleinigheidje' moeten opbiechten.
• Ludo heeft een valstrik gespannen voor Janine. Trapt ze erin of ontdekt ze op tijd welk spelletje de onverlaat speelt?
• Gilbert, de ex van Lorena, is opgelicht door Floris en kidnapt Vicky om zijn geld terug te krijgen. De arme Barbara, net verlaten door Robert, zit per ongeluk ook in de hoek waar de klappen vallen.
• Dennis gaat helemaal door het lint als hij hoort dat Anita met Rik wil trouwen. Oorzaak: drank. Gevolg: een vreselijk ongeluk. Gaan er doden vallen?

Intriges
Op maandag 25 augustus komen alle apen uit de mouw. Dan gaat GTST verder waar het vanavond is opgehouden en beginnen de intriges weer van voren af aan.

Meer over