Jan Kooijman stopt met Goede Tijden, Slechte Tijden

Jan Kooijman stapt eind dit jaar uit de populaire RTL 4-serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Vrijdag 23 december is zijn laatste draaidag.

Jan, die 3 jaar lang met veel succes en passie de rol van Danny de Jong speelde, wil zijn horizon verbreden. Naast zijn werk bij GTST is Jan ook te zien als jurylid van het RTL 5-programma So You Think You Can Dance, is hij presentator van Ik Kom Bij Je Eten en is hij binnenkort als coach te zien in Sunday Night Fever.

Jan Kooijman: “Na drie jaar GTST is het tijd voor nieuwe stappen. Er komt een nieuw programma aan eind dit jaar bij RTL 4, Sunday Night Fever, ik ben in gesprek over enkele formats, stel een leuke CD samen van jong talent en hoop in de nabije toekomst leuke en mooie rollen te kunnen spelen."

Kennard Bos, uitvoerend producent GTST over het vertrek van Jan: “We vinden het uiteraard heel jammer dat Jan heeft besloten de serie te verlaten, maar we begrijpen zijn keuze. Met het vertrek van Jan staan we wel weer voor een uitdagende missie, die wederom kansen biedt op veel nieuwe mogelijkheden.”

Jan Kooijman (Danny de Jong) is nog tot begin maart 2012 te zien in GTST, maar hoe hij de serie gaat verlaten zal voorlopig een goed bewaard geheim blijven.

In 2010 won Jan Kooijman de Televizier Talent Award.

Reageren