Josje van K3 zet kinderwens op laag pitje

Vorige maand was het ineens over en uit met de relatie van Josje Huisman en Johnny de Mol. Daarom heeft Josje zwanger worden nog even uitgesteld.

Josje (27) was altijd van plan om voor haar 30ste moeder te worden, maar voorlopig is dat plan helemaal van de baan. In een interview met het tijdschrift 100% NL Magazine vertelt ze dat ze op dit moment geen verwachtingen heeft op dat gebied: „Dat valt allemaal niet te plannen. Het komt zoals het gaat.”

Johnny

Die verandering komt natuurlijk door de breuk met Johnny de Mol, de man met wie ze een jaar lang gelukkig was. Daar kwam vorige maand verandering in toen Josje voor de camera's van Boulevard in huilen uitbarstte na een vraag over haar relatie.

Lange jongen met krullen

Voorlopig doet Josje het even rustig aan op de relatiemarkt, al weet ze wel precies wat ze in een man zoekt: „Humor is superbelangrijk, met op de tweede plaats: geduld. Ik ben zelf heel ongeduldig en dan is het fijn als de ander heel chill is." Wat uiterlijk betreft valt de blondine in katzwijm voor lange jongens met krullen. „Maar dat is weer het tegenovergestelde van hoe mijn vorige vriend eruit ziet.” 

Reageren