Jullie zeggen het: Jan-Willem Roodbeen is de Mol!

28% van de stemmers op de Televizier.nl-Wie is de Mol?-poll is ervan overtuigd dat Radio 2-dj Jan-Willem Roodbeen de Mol is.

Dat heeft ongetwijfeld iets te maken met het t-shirt dat Jan-Willem droeg in de meest recente aflevering van het spelprogramma. Daarop stond 'Mol' op z'n kop. En in een eerdere aflevering zou de dj 'MOL' geseind hebben met een zaklamp. Het maakt hem volgens jullie tot de belangrijkste verdachte.

Susan en Tygo

Op de tweede plek eindigen Susan Visser en Tygo Gernandt ex aequo met 20% van de stemmen. Susan verspeelde veel geld voor de pot door zich nogal passief op te stellen tijdens een opdracht en Tygo liep zo opzichtig in een parade mee als trompettist dat hij wel herkend moest worden (terwijl dat nu juist niet de bedoeling was).

Freek

De minst verdachte Wie is de Mol?-kandidaat is Freek die slechts 13% van de stemmen kreeg. Hij is het rustigst van de hele groep en lijkt geen enkele Mollenstreek te hebben uitgehaald.

De Mol begint weer!

Na twee weken verplichte Olympische Winterspelen-rust gaat Wie is de Mol? eindelijk door en zal onherroepellijk een van de kandidaten afvallen. En als jullie intuïtie juist is, blijft Jan-Willem, want de Mol, die hoeft nooit naar huis.

Jan-Willem zegt het, weliswaar achterstevoren, zelf ook: "Ik ben de Mol!"

Meer over:

Reageren