K3 op tv op zoek naar collega

Een nieuw soort talentenjacht lijkt geboren! Na Di-Rect gaat nu ook meidengroep K3 op tv op zoek naar een nieuwe zangeres. De groep nam een tijdje terug afscheid van zangeres Kathleen en is nu feitelijk K2. Daar moet dus weer een zangeresje bij.

Het programma van K3 zal op de Vlaamse en Nederlandse televisie te zien zijn: vanaf komend najaar bij SBS 6 en in België bij VTM. De titel van het programma wordt K2 zoekt K3.

Dansen en acteren
Eenvoudig gaat het in ieder geval niet worden, want naast het zingen van Nederlandstalige liedjes moeten de kandidaten ook kunnen dansen en acteren. Hoe dat precies allemaal in beeld zal worden gebracht, is nog niet bekend.

Blij
De twee overgebleven groepsleden, Karen en Kristel, zijn in ieder geval dolgelukkig dat ze op deze manier op zoek kunnen naar een nieuw lid: ''Wij zijn heel blij dat de kogel door de kerk is en dat het programma er komt.''

Of het idee gestolen is van Di-rect en BNN, is de vraag. K3 maakt al langer programma's op televisie die vaak goed bekeken worden binnen de veelal erg jonge doelgroep.

Extra:
- Al het tv-nieuws op Televizier.nl >>
- Praat mee op ons jeugdforum >>


Nog geen lid?
Leden kunnen hier inloggen om te reageren. Nog geen lid van Televizier.nl? Het is gratis en je krijgt er veel voor terug. Hier kun je je snel aanmelden!

Reageer!
Hoe vindt een meidengroep een nieuwe zangeres via televisie? Ga jij meedoen?

Reageren