Karin Bloemen nog niet toe aan geraniums

3 augustus 2013 11:23 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Karin Bloemen (52) voert vanavond haar onewomanshow Overgang uit 2007 op. Eén ding is zeker: La Bloemen is nog lang niet toe aan achter de geraniums zitten.

In haar programma Overgang laat de doorgaans extravagante en uitbundige Karin zich ook van haar gevoelige en kwetsbare kant zien. Het thema van ­Overgang is dan ook zeer ­persoonlijk: het onvermijdelijke verouderingsproces en alle gevolgen die het met zich meebrengt. Van rimpels en wallen tot een uitgezakt lijf en… de overgang.

Overgang

Maar Karin zou Karin niet zijn als ze daar geen geinige draai aan zou geven. "In de overgang stel je jezelf interessante vragen over je leven”, verklaarde Bloemen in een interview met Gezondheidsnet. "Ja, het is vaak een zwaar moment als je je jeugd voelt wegglijden. Jeugd is mooi, maar ouder worden is ook mooi. Je kunt er tegen vechten, maar waarom zou je? Je kunt er zoveel mee doen en er ligt nog zoveel voor je open.”

Geen geraniums

Dat is dan ook de boodschap die ze in haar show wil uitdragen. "Mijn oma was oud op haar zestigste. Nu zijn vrouwen van 50-60 in de kracht van hun leven. Echte krachtwijven die nog lang niet toe zijn aan een bloemetjesjurk en geraniums. Het is nog lang niet voorbij.”

Meer over