Katja en Birgit strijden om man

Het is voor het eerst dat de zusjes Schuurman samen te zien zijn in een serie. Maar goed met elkaar opschieten, dat zit er niet in. De twee vrouwen strijden in het derde seizoen van S1NGLE namelijk om dezelfde man, dokter Jurriaan (Hylke van Sprundel).

NET 5: "Wanneer de grote dag voor één van de 'singles' aanbreekt, is ook dokter Jurriaan, de oude vlam van Stella, bij de plechtigheid aanwezig. Hij heeft iemand meegenomen die qua uiterlijk wel erg veel overeenkomsten met Stella vertoont. Wanneer Stella hoort wat Monika precies met Jurriaan heeft, slaat haar feeststemming acuut om…"

Judo en speeddaten
Birgit vervult niet de enige gastrol in seizoen 3 van de lightdramaserie. Ook rapper Lange Frans, zangeres Frédérique Spigt en acteurs Peter Paul Muller en Hans Kesting komen langs.

Lange Frans speelt een judoleraar en is een oude bekende van Stella. Frédérique Spigt kruipt in de huid van Chantal, een dame die tijdens een speeddate-avond wel erg veel interesse in Stella toont. Tijdens diezelfde avond wordt Fatima op slag verliefd op Peter Paul Muller, of beter gezegd: zijn personage. Hans Kesting zal te zien zijn als de machobroer van verpleger Thomas.

Reageren