Ludo en Janine gaan weer trouwen in GTST!

27 april 2012 13:35 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Groot soapnieuws: Ludo en Janine gaan elkaar in GTST op vrijdag 1 juni het jawoord geven. Meerdijk bereidt zich voor op het derde huwelijk van het onafscheidelijke paar. Het ergste valt te vrezen: bijna altijd lopen bruiloften in Goede tijden slechte tijden uit op een catastrofe.  

Ludo Sanders (Erik de Vogel) en Janine Elschot (Caroline de Bruijn) kunnen in GTST niet zonder elkaar. Maar op de lange duur ook niet mét elkaar. Hun twee vorige huwelijken eindigden in een echtscheiding. Ze vielen elkaar toch weer in de armen en inmiddels wonen ze alweer een tijdje vredig samen. 

Moordaanslag
Reden om in Goede tijden slechte tijden over ruim een maand een nieuwe poging te wagen en elkaar voor de derde keer eeuwige trouw te beloven. Of het daadwerkelijk zo ver komt, is in een soap als GTST de vraag. Meestal gaat er bij bruiloften in Meerdijk iets vreselijk mis. Denk aan de trouwerij van Nina Sanders en Noud Alberts die vorig seizoen in het water viel door een moordaanslag van de doorgedraaide Wiet van Houten.

Voortekenen
Te vrezen valt dat vrijdag 1 juni ook voor Ludo en Janine niet de mooiste dag van hun leven zal zijn. Als de voortekenen niet bedriegen, gaat iemand de pret grondig bederven. Wat in deze 4500ste aflevering van Goede tijden slechte tijden een groot feest zou moeten zijn, kon weleens ontaarden in een enorme anti-climax.  

Lees ook:
Is Amy de stalker van NIna?

Meer over