Mark Harmon wilde stoppen met NCIS

Het scheelde weinig of Mark 'Jethro Gibbs' Harmon had ervoor gezorgd dat de serie NC-WAS had geheten. De ster van de serie wilde vorig jaar abrupt stoppen, omdat hij het niet eens was de met gruwelijk lange draaidagen.

Maar liefst zestien uur per dag was Mark aanwezig op de set van de misdaadserie, die in Nederland te zien is op Veronica. En daar baalde hij blijkbaar als een stekker van. Zo erg zelfs dat hij met de successerie wilde stoppen.

Slechte planning
Volgens Mark zijn de lange werkdagen de schuld van de producent van de serie. Doordat die zijn planning niet op orde heeft, maakt de acteur (en soms ook de rest van de cast) extreem lange dagen. Soms krijgt hij op het laatste moment nog het script van de volgende dag door – dat dan wel direct moet worden opgenomen. En daar heeft Mark schoon genoeg van.

Opgelost
Fans van NCIS kunnen echter opgelucht ademhalen. Mark, de cast en de producent hebben het probleem inmiddels uitgepraat en opgelost. Gelukkig maar, want NCIS zonder Gibbs, kan íemand het zich voorstellen? Wij niet!

Reageren