Maryam Hassouni gaat commercieel

Het is duidelijk nog even wennen voor Maryam Hassouni. Net als bij Julia's Tango is alle kleding die de hoofdrolspeelsters in Verborgen gebreken dragen te koop bij winkelketen Steps. En dus ook de jurkjes van Maryam.

"Ben ik voor het eerst commercieel bezig, hang ik meteen in de winkel. Dit is helemaal nieuw voor me." En dat terwijl Maryam inmiddels wel wat gewend is. De 23-jarige met een Emmy-bekroonde actrice heeft nu al een dijk van een carrière met rollen in Offers, Shouf Shouf en Dunya en Desie. Al moeten we volgens Maryam vooral niet denken dat dit haar allemaal maar komt aanwaaien.

Uitdaging
"Soms heb ik geluk, maar ik werk er ook hard voor hoor. Het is ook niet zo dat ik een masterplan voor mijn carrière heb. Mijn doel is om aan mooie projecten mee te werken en heel veel verschillende rollen te spelen. Ik zoek de uitdaging en ik ben niet bang voor iets nieuws." En Verborgen gebreken is een van die nieuwe dingen.

Makelaarswereldje
Ook al omdat Maryam niet zo gek veel wist van het makelaarswereldje. "Alhoewel, ik woon in Oud-Zuid en zie regelmatig van die makelaars voorbijrijden op hun scooters met gladde haartjes. Ik herken ze uit duizenden."

Extra
- Lees alles over Verborgen gebreken>>
- Terug naar alle Kijktips >>
- Meer tv-nieuws op de Artikelenpagina >>

Reageren