Medium-actrice trekt seksscènes niet

Actrice Patricia Arquette uit Medium weigert naar de seksscènes van haar man te kijken. De jaloezie neemt het over als haar man Thomas Jane in zijn eigen serie (Hung, in Nederland te zien op Comedy Central) intiem wordt met zijn tegenspeelsters.

In de HBO-serie Hung speelt de man van Arquette een geschiedenisleraar die moeilijk rond komt van zijn salaris. Het personage van Jane ziet zich genoodzaakt bij te klussen als (groot geschapen, en dus succesvolle) mannelijke prostituee.

In de serie deelt hij dus vaak (half-)naakt het bed met zijn cliënten, wat het moeilijk kijken maakt voor Arquette.

Ogen bedekken
De actrice geeft toe zo ongemakkelijk van de scènes te worden dat ze weg moet kijken als haar partner op het scherm intiem wordt met een andere vrouw. Hij weet er inmiddels ook van, vertelt ze: "Hij rent mijn kant op en bedekt mijn ogen en oren en zegt: 'Dit hoef je niet te zien. Dit is niet voor jou. Dit vind je niet leuk'!"

'Ik vertrouw hem'
Patricia Arquette en Thomas Jane zijn al sinds mei 2006 getrouwd en hebben samen een dochtertje. Ze blijft ondanks de gevoelens van jaloezie in haar man vertrouwen.

"Ik houd er niet van. Ik kan er niet naar kijken. Dat is mijn liefde, ik kan er niet naar kijken. Maar ik weet dat hij een geweldige acteur is en ik vertrouw hem."

Reageren