Najaarsprogrammering NET 5

NET 5 blijft zich ook het komende najaar richten op jonge vrouwen. Series als De Co-assistent, Medium en The Good Wife blijven gewoon in de programmering staan. Daarnaast zijn enkele nieuwe series en programma's te zien.

Zo wordt onder andere de internationale tv-hit MasterChef uitgezonden. In dit programma gaat een jury op zoek naar uitzonderlijk kooktalent. MasterChef wordt gepresenteerd door Renate Verbaan.

Wensfontein
Ook brengt NET 5 de nieuwe serie Eastwick op de buis. Door een wensfontein krijgen drie vriendinnen bijzondere krachten, maar als al je wensen uitkomen, moet je goed uitkijken wat je wenst.

Ook Rookie Blue is een nieuwe serie op de vrouwenzender. Vijf 'groentjes' komen vers van de politieacademie. Eenmaal echt in het vak, weten ze vaak geen raad met de situaties waarin ze terechtkomen, maar door de steun van elkaar leren ze stukje bij beetje wat er nodig is om een 'echte agent' te worden.

Aantrekkelijk
En dan is er nog de nieuwe realityshow The Kardashians. De zussen Kim, Khloé en Kourtney spelen de hoofdrol in hun eigen familiesoap. In Amerika is de serie al een hit, NET 5 wil nu kijken of ook Nederland veroverd kan worden.

Gelukkig komt NET 5 ook met wat nieuwe Nederlandse programma's. In Alleen Nog Een Man worden drie aantrekkelijke vrouwen tijdens hun zomer gevolgd in de zoektocht naar een man. Ook een nieuwe seizoen van Grenzeloos Verliefd staat op de planning.

Reageren