Net 5 in de lente

We gaan alweer langzaam naar de zomer toe toe, maar het moment dat er weer niks op de buis te beleven valt, is nog ver weg. Net 5 komt dit voorjaar weer met een programmering die je niet mag missen! Wij zetten de leukste programma's en series voor je op een rijtje.

Ruby Wax goes Dutch
Ja, dat lees je goed. De brutale Amerikaanse comédienne is in Nederland en gaat in Ruby Wax goes Dutch Nederlandse celebrities opzoeken. Op een manier zoals alleen Ruby dat kan. Deze keer zijn onder andere Katja Schuurman en Hans Klok de klos. Het voorstukje dat wij te zien kregen was veelbelovend.
Ruby Wax goes Dutch, te zien vanaf 4 maart.

S1ngle
Onze drie favoriete vrijgezelle dames Fatima (Bracha van Doesburgh), Nienke (Eva van der Gucht) en Stella (Katja Schuurman) keren dit voorjaar alweer terug op de buis. S1ngle was een van dé verrassingshits van afgelopen herfst en het was ook al langer bekend dat er een vervolg zou komen. Gelukkig hoeven we daar ook niet heel lang op te wachten.
Het tweede seizoen van S1ngle, te zien vanaf 27 maart.

Doe-het-zelf-date
Je huis laten opknappen en tegelijkertijd een nieuwe liefde opdoen? In Doe-het-zelf-date kan het. Erik van der Hoff probeert een single dame tijdens het klussen aan een van de drie klussende mannen te koppelen.
Doe-het-zelf-date, te zien vanaf 15 februari.

Tussen de oren
Een nieuw seizoen van deze humoristische quiz komt eraan en deze keer krijgen Joep van Deudekom en Rob Urgert hulp van twee vaste teamcaptains: Jeroen van Koningsbrugge en Katja Schuurman.
Tussen de oren, te zien vanaf 4 maart.

Verborgen gebreken
De makelaarswereld saai? Niet in de dramaserie Verborgen gebreken, waarin het ambitieuze makelaarskantoor Apollo centraal staat. Onder andere Jennifer Hoffman en Egbert Jan Weeber schitteren in deze nieuwe Net 5-serie, waarin ze allemaal op zoek gaan naar kansen in hun werk, en de liefde.
Verborgen gebreken, te zien vanaf 2 maart.

Series
Verder zijn er dit voorjaar ook weer nieuwe afleveringen van je favoriete buitenlandse series te zien. Zo kun je over niet al te lange tijd weer genieten van Grey's anatomy (2 maart) en Samantha who? (24 maart).

Reageren