Nieuwe bakwedstrijd: Bake My Day op NET 5

Danzij Heel Holland Bakt werd in de keuken staan weer populair. Net 5 haakt in op de hype met Bake My Day, een dagelijkse bakwedstrijd. Wie is de beste van het land?

Bakken is mateloos populair. Ongetwijfeld aangestoken door het succes van Heel Holland Bakt bij Omroep MAX begint Net 5 nu met de dagelijkse bakwedstrijd Bake My Day. Elke maandag beginnen zes nieuwe kandidaten aan een week vol taarten, madeleines, soezen en cakes.

Hidde en Vicky

Patissier Hidde de Brabander (foto rechts) en Vicky Littlejohn, directeur van een bakkerijopleiding, beoordelen de amateurbakkers. Iedere avond krijgen de deelnemers een andere opdracht. Vaste prik is een bezoekje van een bekende Nederlander op woensdag. Deze week is dat presentatrice Nance.

BN'er

Jurylid Vicky: „De kandidaten moeten iets bakken wat zij lekker vindt. Een extra struikelblok is dat ze nerveus worden van een BN’er.” Elke week blijft er een rondewinnaar over. Die komt half mei terug tijdens de grote finaleweek, waarin de beste amateurbakker van Nederland wordt gekozen.

De winnaar van Heel Holland Bakt, Rutger van den Broek heeft inmiddels zijn eerste kookboek uitgebracht.

Reageren