Nieuwe SBS 6-show The Biggest Loser

Na het SBS-programma De Afvallers lijkt het erop dat de familiezender met een nieuwe dieetshow op de proppen komt: The Biggest Loser.

Producent Talpa werkt momenteel aan een Nederlandse versie van het Amerikaanse NBC-programma The Biggest Loser. In de show moeten de kandidaten zoveel mogelijk gewicht verliezen en wie wint krijgt een prijs. Talpa en SBS doen gezamenlijk de volgende oproep:

“Heb jij allang last van serieus overgewicht en lukt het je maar niet om de kilo’s kwijt te raken? Geef je dan nu op voor het televisieprogramma dat jouw leven voorgoed gaat veranderen. Ga de keiharde confrontatie aan en je wordt geholpen door de beste professionals uit de business. Push jezelf. Test je doorzettingsvermogen en je wilskracht. Meedoen kan alleen of samen met een familielid, collega of beste vriend.”

Fatima Moreira de Melo?

Eerder lekte er al een oproep uit, waaruit bleek dat Fatima Moreira de Melo een item van de show voor haar rekening neemt. “Hierin begeleidt zij een groep mensen met sporten. Zij zal worden beoordeeld op haar manier van lesgeven."

Meer over: