Oprah's 'vader' zoekt contact

Noah Robinson (84) beweert de biologische vader van Oprah Winfrey te zijn. De Tweede Wereldoorlog-veteraan wil zijn dochter spreken voordat het te laat is.

De hoogbejaarde Noah - die momenteel in een ziekenhuis verblijft - ziet erg uit naar een ontmoeting met zijn wereldberoemde dochter.

"Ik ben haar echte vader. Ze was nog klein toen ik haar voor het laatst zag. Ze was piepklein ding," vertelt hij in een interview. "Ze lijkt erg op me, ik was vroeger net zo knap als zij."

Geen geld
Al eerder schreef de arme boer uit Mississippi een brief aan Oprah, maar kreeg geen reactie. Nu heeft hij contact gezocht via de Amerikaanse kranten New York Post en National Enquirer. Noah zegt dat hij niet op geld uit is en en bereid te zijn een DNA-test te ondergaan om zijn biologisch-vaderschap te bewijzen.

Oprah werd opgevoed door haar moeder Vernita Lee (75) en haar vriend Vernon Winfrey, waarvan ze al lange tijd weet dat hij niet haar echte vader is. De talkshowkoningin heeft nog niet gereageerd op Noah's beweringen.

Reageren