Pamela Anderson in Dancing on Ice

18 december 2012 11:55 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De Baywatch-actrice begeeft zich volgend jaar op glad ijs, ze doet mee aan Dancing on Ice, de Amerikaanse Sterren Dansen op het IJs.

Alle Pamela Anderson-fans kunnen hun idool binnenkort zien schitteren in een schaatspakje dat weinig aan de fantasie overlaat. Ze is een van de deelnemers van Dancing on Ice 2013. Hiermee is de rondborstige actrice verreweg de bekendste ster van het ijsdans-programma, dat verder bestaat uit een Olympisch turnkampioene, een soapactrice, een politica en andere semi-celebs.

Nog nooit gevallen

Voor Pamela is het niet de eerste keer dat ze meedoet aan een danscompetitie op tv, in 2010 was ze een van de kandidaten van Dancing with the Stars. En daar schopte ze het nog aardig ver: ze eindigde bij de laatste zeven. Over haar Dancing on Ice-deelname is het 45-jarige sekssymbool even positief, in een interview gaf ze aan nog geen één keer te zijn gevallen.

Steren Dansen op het IJs 

Dancing on Ice is het Amerikaanse zusje van Sterren Dansen op het IJs, dat van start gaat op 1 januari van het nieuwe jaar. En in de Nederlandse versie gaat het er een stuk harder aan toe. Zo kwam Monique Smit in het vorige seizoen nog lelijk ten val, waardoor ze meerdere ribben kneusde. Voor het komende seizoen bindt Bonnie St. Claire de schaatsen om, terwijl ze tijdens de repetities nog door twee man ondersteunt moest worden om overeind te blijven. Als dat maar goed gaat…

Meer over