Patty Brard jurylid in K2 zoekt K3

Patty Brard wordt dit najaar een van de juryleden bij het nieuwe SBS-programma K2 zoekt K3, waarin zal worden gezocht naar het nieuwe groepslid van de Vlaamse meidengroep K3. Patty: "Als íemand weet hoe het is om jaren in een driekoppige meidengroep te zitten ben ík het."

Dat laat het SBS-gezicht weten in een interview met De Telegraaf. "Ik heb genoeg meegemaakt met Luv' om te weten waar de valkuilen zitten. Niet alleen is communiceren heel belangrijk. Zwijgen is soms nog beter, om op een later tijdstip alles uit te praten. Het laatste wat we willen, is een derde wiel aan de wagen."

Stoomcursus
Er staat de uiteindelijke winnaar van K2 zoekt K3 en dus het nieuwe lid van K3 (naast Karen Damen en Kristel Verbeke) veel te wachten. "Er is geen tijd om na de overwinning een stoomcursus K3 te geven", legt Patty uit.

Bomvolle agenda
"Vanaf het moment dat het nieuwe K3'tje bekend is, gaat ze aan de slag. Voor de komende anderhalf jaar staat de agenda van de dames bomvol. Niet alleen met optredens, maar ook met een musical en een film. Dus dames, stroop de mouwen alvast maar op."

Jury
Naast Patty zal ook choreograaf Marc Forno, bekend van So you wannabe a popstar, Dancing queen en Sterren dansen op het ijs in de jury van K2 zoekt K3 plaatsnemen. Daarnaast bepalen de vaste K3-choreografe Axana Ceulemans en K3-tekstschrijver Miguel Wiels wie het in zich hebben om een K3-ster te worden.

Reageren