Patty Brard onderneemt stappen tegen Reinout Oerlemans

3 mei 2013 10:48 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Sinds haar val bij Sterren Springen moet Patty Brard wekelijks naar de chiropractor en van Eyeworks heeft ze nooit meer iets vernomen. De diva laat het er niet bij zitten en onderneemt stappen.

Met het filmpje waarop te zien is dat Patty Brard een gigantische smak op het water maakt, heeft Reinout Oerlemans zijn format wereldwijd verkocht. Toch heeft Patty hier nooit extra aan verdient en dat zint de diva allerminst. Ook is madame niet tevreden met de nazorg van Eyeworks. “Hij beweert overal dat hij goed voor me zorgt, maar ik heb nog altijd geen telefoontje gehad of cheque gezien”, vertelt Patty aan het AD. “Sterker: ik heb hem nog nooit gesproken.” Ook heeft de sprong haar niet veel goeds gedaan. "Ik zit nog altijd wekelijks bij de chiropractor."

Patty Brard neemt een jurist in de arm

De diva laat haar jurist het oude contract met Eyeworks nog eens goed bestuderen. "Hij gaat Oerlemans snel benaderen. Het is toch te gek voor woorden dat mijn vergoeding lager was, dan die voor Mari van de Ven die in Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans uiteindelijk besloot níét te springen!"

Kijk hieronder naar de het filmpje waarop Patty 'de smak' maakt.

Meer over