Peter Jan Rens heeft gelogen over nieuwe villa

Peter Jan Rens, beter bekend als meneer Kaktus, verkondigde vorige week nog dat zijn vriendin Virginia een villa had gekocht in België. Nu blijkt daar niks van waar.

Televizier meldde vorige week nog dat Peter Jan Rens zijn intrek heeft genomen in een nieuwe villa, maar nu blijk dat volgens het AD gelogen te zijn. Het leek er toch echt op dat Peter Jan het huis had gekocht, op Facebook stond een foto met de tekst 'busy with my home'. En de 20-jarige vlam van Peter Jan bevestigde het verhaal aan website bekendeburen. “Ik heb een koopcontract op het huis. Is bevestigd. Ik heb Peter Jan er mee verrast. Ik ben druk bezig in de huizenmarkt. Ik koop, verkoop en verhuur”.

Allemaal leugens volgens het AD

In het AD staat geschreven dat de eigenaresse een boze mail heeft gestuurd naar diverse media. “Dit zijn foto's van mijn villa welke nog altijd te koop staat en absoluut niet aan Virginia of Peter Jan Rens verkocht is. Ik wens mijn woning niet op deze manier in de publiciteit. Ik woon lekker relaxed met mijn twee kids in Spanje en moet nu van Nederlandse en Belgische vrienden dit vernemen, ronduit walgelijk”, staat er in de mail. Ook staat het huis nog steeds te koop bij Belgische makelaar.

Reageren