Peter van der Vorst ruziet met D66’er Jan-Bert Vroege

Peter van der Vorst is op Twitter in een heftige discussie beland met D66-raadslid Jan-Bert Vroege. "Is dit ziekelijke leedvermaak of gewoon wansmaak?", aldus Vroege.

Peter van der vorst deed via Twitter een oproep om stellen te vinden die willen scheiden maar vanwege de crisis noodgedwongen bij elkaar moeten blijven. "Is dit ziekelijke leedvermaak of gewoon wansmaak?", reageerde Jan-Bert Vroege fel. Dat schoot Peter van der Vorst in het verkeerde keelgat: "Wat is er mis mee om met de middelen die wij hebben en kunnen bieden mensen te helpen?". De politicus reageert daarop: "Helpen, ach ja hoe nobel, is het niet gewoon geld verdienen door andermans ongeluk te exploiteren?".

Peter van der Vorst vs Jan-Bert Vroege

"Waarom zo cynisch over mijn motieven? Televisie maken en hulp bieden kan prima samen. Ik had gehoopt dat je als D66'er genuanceerder zou zijn”, reageert Peter van der Vorst teleurgesteld. "Als je smakeloze televisie wil maken en geld wil verdienen, prima, maar verkoop het niet als helpen", reageert de D'66'er daar weer op. "Je hebt nog geen idee wat voor programma het wordt en wat mijn oplossing is. Feit is dat jij er in ieder geval niets aan doet. Succes in de politiek”, eindigt Peter de discussie.

Reageren