Rechercheur Bailey is flink op dreef

Rechercheur Janet Scott werd eind vorig seizoen neergestoken door seriemoordenaar Geoff Hastings. Deze week helpt ze Scott om informatie uit hem lost te peuteren.

In deze aflevering van Scott and Bailey wordt ze opnieuw met hem geconfronteerd en dat blijkt niet eenvoudig voor haar. Hastings heeft meer (dodelijke) slachtoffers gemaakt en de politie hoopt dat Scott bij hem meer informatie kan lospeuteren. Hastings vertelt haar dat hij vijftien anderen heeft vermoord, maar hoe kan ze dit bewijzen? Collega Rachel Bailey helpt bij het vinden van Hastings dagboeken.

Dode taxichauffeur

Ondertussen onderzoeken Bailey en het team ook de brute moord op een twintigjarige Aziatische taxichauffeur, die is afgetuigd en gewurgd. Waren er racistische overwegingen of had de taxichauffeur ruzie? Baileys voorgevoel leidt hen naar de moordenaar. Op persoonlijk vlak krijgt Gill in de gaten dat Janet een verhouding had met Andy, die nog weigert te geloven dat hun affaire over is. Sean organiseert weer de trouwdag van hem en Rachel, zonder haar toestemming.

Reageren