Renée Soutendijk is S1ngle

Renée Soutendijk is in de eerstvolgende aflevering van S1ngle te zien. Ze speelt Edith, de moeder van de dromerige Fatima (Bracha van Doesburgh). De actrice zal overigens ook in andere afleveringen te zien zijn.

Door Petra Vos

De oplettende kijker zag Renée al eerder in S1ngle voorbijkomen. In de aflevering van afgelopen maandag nam Fatima na haar oma's dood contact op met moeder Edith.

Uitvaart
In aflevering vijf, die op dinsdag 11 november te zien is, bereidt Fatima samen met haar moeder de begrafenis van haar oma voor. Ze hebben echter allebei hun eigen idee over de uitvaart. Stella wordt uitgenodigd voor een functioneringsgesprek en is bij voorbaat al op haar tenen getrapt. En Nienke zorgt ervoor dat Barry een drastische beslissing over zijn relatie.

Meiden van de Wit
Renée Soutendijk heeft een indrukwekkende staat van dienst. Haar debuut op televisie was in 1979 in de serie Dagboek van een herdershond. Ze verwierf (inter)nationale bekendheid door het spelen in een groot aantal Nederlandse, Duitse en Amerikaanse (televisie)films en series. Van 2002 tot 2005 speelde Renée natuurlijk ook in de bekende NET 5-serie Meiden van de Wit.

S1NGLE is dinsdag om 20.30 uur te zien op NET 5.

Reageren