Ricardo gedumpt door vriendin na Jokertje’s Jawoord

Ricardo Banel, bekend uit Jokertje’s Jawoord, is gedumpt door zijn vriendin na het tv-programma. “Ik was te lief ofzo”, aldus Ricardo.

Toen Ricardo thuis kwam na de reis naar Las Vegas was maakte zijn toenmalige vriendin het uit. De vrolijke Haagse realityster deed het rustig aan en ging soms zelfs niet mee stappen vanwege zijn vriendin. "Ik nam het zekere na het onzekere, maar nu heb ik er wel spijt van. Ik had al die meiden moeten pakken, want toen ik terugkwam maakte ze het uit. Ik was te lief of zo!", vertelt hij in een radiouitzending van FunX.

The Breakup

Toen Banel doodmoe thuiskwam van 14 uur vliegen wil zijn vriendin gelijk gaan stappen, maar Ricardo sloeg die aanbieding af. "Zij ging stappen en kwam om zeven uur 's ochtends thuis. Ik was nog wakker met mijn bezorgde kop, maar toch ging ze direct slapen. De volgende dag werd ze wakker en maakte ze het uit."

Traantjes

Of zijn ex een ander had wist hij niet. Al heeft ze er tien, het interesseert me geen reet meer." Toch heeft de vrolijke Ricardo er wel een traantje om gelaten. "Ja tuurlijk. Je moest eens weten, maar achteraf ben ik blij dat ik eraf ben."

Overigens noemt Ricardo zichzelf een Haagse ‘bounty’: “Zwart van buiten, wit van binnen.” Ook is hij niet vies van de zonnebank. “Zonnebank is lekker. Bruiner word ik niet, maar als de zon niet schijnt krijg ik een gouden huidje en dan zie ik er ziek uit."

Luister onderaan de pagina voor het volledige interview!

Reageren