Rob de Nijs coach in The Voice Of Holland?

25 Maart 2013 12:45 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Het gerucht gaat dat Rob de Nijs de 4e coach wordt bij The Voice Of Holland. Dat zou op z'n zachtst gezegd een opvallende keuze zijn.

Alle voortekenen wijzen erop dat de ervaren zanger een plekje krijgt in de jury van The Voice. Een vaste reageerder op Mediacourant met de toepasselijke naam 'the Insid(d)er' verklapte al eerder de deelname van Ilse DeLange. Nu kondigt de mysterieuze Insider aan dat Rob de Nijs de 4e coach wordt. Nog een aanwijzing: Bij Life 4 you passeerden gisteren een aantal foto's van mogelijke opvolgers de revue. Dinand Woesthoff, Jan Smit... en warempel daar flitste Rob de Nijs voorbij!

Navraag bij het management

Dan maar bellen met het management van Rob de Nijs: ”Wij weten er nog niks van. Ja, er zijn bij Life 4 You wel wat foto’s voorbijgekomen, maar dat zegt nog niks.” Het gerucht is dus nog niet van tafel, want echt ontkennen was er niet bij.

Ilse de Lange klapt uit de school

Ilse DeLange weet al wie haar nieuwe collega wordt. toen Irene Moors haar bij Life 4 You vroeg of Ilse niet wilde weten met wie ze het programma ging maken alvorens ze ‘ja’ tegen de klus zei antwoorde Ilse: “O, wat gemeen! Ja, dat wilde ik wel ja! Shit, nu heb ik mezelf verpraat. Ik ga niets meer zeggen nu! Ik weet niets over een lid! Ik ben hier heel slecht in.”

Onze eigen Tom Jones

Toch is het niet heel gek mocht de keuze op Rob de Nijs vallen. In de Engelse versie van The Voice maakte de ervaren Tom Jones zijn debuut als coach en dat pakte bijzonder goed uit. Met zijn brok ervaring kon hij de kandidaten erg goed helpen, dus misschien wordt Rob de Nijs wel onze eigen Tom Jones

Meer over