RTL 4 start met nieuw seizoen van Miljoenenjacht

17 maart 2013 12:23 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Nieuwe koffers, nieuwe ­kansen in een kakelvers seizoen Miljoenenjacht. Linda de Mol is er al weer klaar voor.

Nieuwe koffers, nieuwe kansen in een kakelvers seizoen Miljoenenjacht. Linda de Mol staat weer klaar om 500 kandidaten te begeleiden in de zenuwslopende strijd om die felbegeerde koffer met daarin vijf miljoen euro. Na vijf spannende spelrondes (waarvan één nieuwe) blijft steeds een finalist over, die daadwerkelijk kans maakt op wellicht de best gevulde koffer van Nederland. 

Gloednieuwe auto

In die nieuwe ronde stelt Linda de Mol vijf schattingsvragen aan het publiek op de tribune. Per vraag krijgt degene die hem het best en het snelst heeft beantwoord de keuze: een plek in de volgende ronde óf de inhoud van een van de vijf koffers, met kans op een gloednieuwe auto. Kiest de kandidaat voor de koffer, dan gaat een andere studiogast in zijn plaats naar de volgende ronde. Kiest hij echter voor een plek in de volgende ronde, dan krijgt iemand anders uit het publiek de prijs uit de koffer.

4,5 miljoen

In de jaren dat het programma bestaat is de hoofdprijs er overigens nog nooit uitgegaan. Het hoogste bedrag dat Linda ooit heeft mogen weggeven, is 4,5 miljoen euro. Gaat er dit seizoen wel iemand met vijf miljoen euro naar huis? 

Meer over