RTL helpt Matsoe Matsoe aan de vrouw

RTL is de beroerdste niet en staat de cast van Oh Oh Cherso graag bij in hun liefdesleven. In navolging van Barbie, Sterretje en Jokertje krijgt nu Matsoe Matsoe een eigen datingprogramma.

Jokertje heeft nog maar net zijn jawoord gegeven aan zijn Shana, of de volgende Oh Oh Cherso'er moet alweer aan een partner geholpen worden. Dit keer gaat Matsoe Matsoe in zijn eigen datingshow op zoek naar het ideale meisje.

Comeback

Matsoe Matsoe, die eigenlijk Joey Spaan heet, nam als eerste Cherso'er afscheid van het realityster-bestaan. Toch keerde hij eerder dit jaar weer terug in het programma van goede vriend Jokertje: Jokertjes Jawoord. Blijkbaar beviel deze comeback goed.

Oproep

Op de site van RTL is al een kandidatenoproep te lezen voor het programma. Hierin staat: "Ben jij het ideale meisje voor Matsoe, geef je dan nu op en wie weet breng jij straks het hart van onze Haagse held op hol!" Blijkbaar hoeft het de kandidaten niet enkel om de liefde te gaan. Zo schrijft RTL dat je als kandidaat kans maakt om Joey te ontmoeten en om mee te doen aan een nieuw programma.

Spin-offs

Joey is dus niet het eerste Oh Oh Cherso castlid dat een spin-off krijgt. Barbie ging hem voor met Barbie's Bruiloft en de verschillende vervolgen hierop. Ook Sterretje ging op zoek naar de ware in In Love with Sterretje. Helaas hield zijn relatie met Mandy slechts enkele maanden stand. Voor Jokertje liep het beter af: hij trouwde met vriendin Shana in Jokertjes Jawoord. Mocht de relatie van Roos en Sniper op de klippen lopen, dan weet Sniper waar hij terecht kan.

Update: Joey onthult verdere details datingshow

Aan RTL Boulevard onthult Matsoe Matsoe meer details over zijn eigen datingshow. Zo zal hij in het programma hulp krijgen van zijn moeder en zus, ook Sterretje zal zijn opwachting maken. Joey vertelt: "RTL kwam met een leuk item. Mijn moeder en m'n zusje kiezen een zooitje meisjes uit en Tony kiest een paar meisjes uit en dan gaan we met de leukste meisjes naar Ibiza. En dan gaan we gewoon lol maken!"

Wanneer Joeys datingshow wordt uitgezonden of hoe het programma gaat heten is nog niet bekend.

Reageren