Je kent me toch, schat

RTL koppelt Vivienne van den Assem aan Robert ten Brink

26 juni 2019 11:42 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

© ANP Kippa

‘Dr Love’ Robert ten Brink presenteert de nieuwe spelshow Je kent me toch, schat niet alleen, maar samen met Vivienne van den Assem. Via een video op Instagram laten de twee weten dat de opnames van de liefdesquiz zijn gestart.

“Hallo lieve mensen vanuit het warme en zonnige België!” begroet RTL Boulevard-presentatrice Vivienne haar volgers met naast zich Robert ten Brink. Staand voor een statig kasteel laat het duo vervolgens weten dat ze de presentatie van Je kent me toch, schat samen gaan doen. “Wij kennen elkaar inmiddels door en door en de acht koppels aan het spel elkaar hopelijk ook, want daar draait het toch allemaal om.”

In Je kent me toch, schat strijden acht getrouwde koppels om wie elkaar het beste kent. Het stel dat het meest van elkaar weet, gaat er letterlijk vandoor met de hoofdprijs want dat is een luxe, tweede huwelijksreis. Het programma is komend najaar te zien bij RTL 4.

The newlywed game

Televizier schreef eerder al dat het programma sterk lijkt op The newlywed game. In deze Amerikaanse spelshow wordt ook de gedeelde kennis van man en vrouw getest. De eerste aflevering van dit spel was al in 1966 te zien. In Nederland draaien huwelijksspellen vooral om de bruiloft zelf, zoals Ron's honeymoon quiz, Love letters en Janzen en Van Dijk.

Meer over