Saskia wil Rik in GTST

Rik de Jong boft maar in GTST: Nuran zit achter hem aan en sindskort mag hij zich ook in de belangstelling verheugen van Saskia. Wie gaat er schuil achter dit nieuwe gezicht in de populaire soap? 

Saskia werkt in GTST samen met Nuran in de kapsalon van Lorena. Ze leerde onlangs barman Rik kennen in café De Koning en kan hem sindsdien niet meer uit haar hoofd zetten. Rik is niet ongevoelig voor haar charmes, maar heeft ook nog steeds een oogje op Nuran. Wie moet hij kiezen?

Sexy
Lisa Portengen (39) speelt de rol van de kapster. Zij debuteerde in 2000 op televisie als avonturierster in Expeditie Robinson. Acteren deed ze eerder in de speelfilms Lek en Liever verliefd en de gesneuvelde soapserie Onderweg Naar Morgen (als Heleen Hagen). Lisa heeft een eigen bedrijf, Smart & Sexy, gericht op lifestyle voor vrouwen. Ze vindt het sexy als een man een eigen mening heeft, ‘zelfs als ik het er niet mee eens ben’, zei ze in een interview. Als Saskia er in GTST net zo over denkt, kan ze zich geen betere man wensen dan Rik: eigenwijzer dan hij vind je ze niet in Meerdijk. Of zou Lisa dat niet bedoelen? 

Nog meer recent GTST-nieuws:

Sjors neemt sabbatical

Reageren