Spektakel in Peter R. de Vries Misdaadverslaggever

Zondag begint het allerlaatste seizoen van het legendarische misdaadprogramma Peter R. de Vries Misdaadverslaggever. En Peter R. zegt dat het zeker niet zijn minste gaat worden. 

Nog slechts acht afleveringen zijn er te gaan voor Peter R., voor hij zijn verborgen camera voorgoed opbergt. Maar daarin staat er ook wat te gebeuren, verzekert de misdaadjournalist. Er staan de kijker heel wat doorbraken en verrassingen te wachten in vastgelopen moord- en verdwijningszaken. 

Spoorloos
In de eerste aflevering op zondag probeert De Vries de moord van de 36-jarige Rose Sulaiman op te lossen. Zij was in Thailand getrouwd met de nu 41-jarige Nederlander Bert den D. en verdween in 2007 spoorloos. De Vries gaat naar de Thaise autoriteiten en zorgt ervoor dat er weer schot in de zaak komt. In Nederland confronteert hij Bert den D. met zijn bevindingen.

Bonifatius
Welk spektakel ons verder nog te wachten staat en of Peter R. dit jaar als sluitstuk ook nog de moord op Julius Caesar of Bonifatius (die zoals bekend een kopje kleiner werd gemaakt bij Dokkum) gaat oplossen, wil SBS nog niet kwijt. 

Lees ook: 
Peter R. voorkomt moord 

Het nieuwe seizoen begint zondag om 21.30 uur op SBS 6.

Meer over:

Reageren