Supernatural overladen met nominaties

In Canada worden op 11 juli aanstaande voor de tweede keer de Constellation Awards uitgereikt. De nadruk van dit festival, dat zich vooral richt op science fiction-series, ligt op de Canadese kijker, maar dat mag de pret niet drukken. Zeker niet voor de makers van Supernatural, want zij kunnen dit jaar behoorlijk in de prijzen vallen.

In de categorie beste mannelijke acteur zijn zowel Jared Padalecki (Sam) als Jensen Ackles (Dean) genomineerd. De Supernatural-sterren moeten het die avond opnemen tegen Christopher Eccleston en Jack Coleman (Heroes), David Tennant (Doctor Who) en Zachary Levi (Chuck).

Beste serie
Maar dat is nog niet alles. Ook de serie zelf maakt kans op een mooie prijs. Supernatural moet dan wel weten te winnen van Battlestart Galactica, Chuck, Doctor Who, Jericho en Stargate Atlantis.

Spiritueel
Daarnaast is de bovennatuurlijke serie ook nog genomineerd in de categorie beste script en belangrijkste bijdrage aan de Canadese Science Fiction op televisie. Vier nominaties dus, het kan niet op! Misschien kunnen de mannen van Supernatural wat hulp van spirituele krachten oproepen?

Reageren