The vampire diaries op Net 5

17 december 2009 15:51 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Goed nieuws voor liefhebbers van bovennatuurlijke series: de zondagavond van Net 5 wordt in het nieuwe jaar uitgebreid. Eind januari begint de nieuwe Amerikaanse hitserie The vampire diaries.

Daarnaast zal ook het vijfde seizoen van The ghost whisperer en nieuwe afleveringen van Supernatural worden uitgezonden.

Vampierenbroers
In The vampire diaries draait het allemaal om de populaire tiener Elena Gilbert. Het meisje probeert, na de plotselinge dood van haar ouders, weer een normaal leven op te bouwen.

Vreemd
Wanneer vampierenbroers Stefan en Damon Salvatore echter nieuw op school komen, brengen zij Elena en haar vriendinnen helemaal het hoofd op hol. Het is het begin van allerlei vreemde gebeurtenissen.

Scream
Deze nieuwe Net 5-serie, gebaseerd op de bestsellerboeken van L.J. Smith, is momenteel de best bekeken show van de Amerikaanse zender The CW. Liefhebbers van jeugdhorror, waaronder de Twilight-serie, kunnen hun hart ophalen: de producer van The vampire diaries is niet de minste. Kevin Williamson is namelijk ook de man achter de beroemde Scream-films.

Supernatural
De eerste aflevering van een nieuwe serie Ghost Whisperer begint op 31 januari om 20.30, The vampire diaries sluit hier direct op aan en wordt om 21.30 uur uitgezonden. Fans van Supernatural hoeven een weekje minder te wachten op nieuw materiaal: seizoen drie start op 24 januari om 22.30.

Meer over