The Voice Kids blijft scoren

The Voice Kids blijft maar scoren. Was er in het begin nog wat twijfel over de speciale kindereditie die RTL 4 op de vrijdagavonden uitzendt, nu is iedereen dat vergeten. Meer dan 2,5 miljoen mensen keken naar de start van de volgende ronde: The Battles.

Bij de overgang van de auditieronde naar The Battles zijn er wel honderdduizenden kijkers afgehaakt, maar dat is altijd het geval bij The Voice of Holland-shows. Kijkers vinden de audities, met die stoelen die omdraaien, blijkbaar toch een stuk leuker. 

Flikken Maastricht
Speurneuzen Van Dongen en Wolffs blijven op Nederland 1 scoren tegenover het kijkcijferkanon van RTL 4. Flikken Maastricht trok ruim 1,6 miljoen kijkers, een beetje minder dan vorige week, maar nog altijd een mooi cijfer. Vrijdagavond werd de veelbesproken kannibalenaflevering van Flikken uitgezonden.

Goede Tijden
Opmerkelijk is dat de Goede Tijden, Slechte Tijden langzaam naar de 2 miljoen kruipt. De ruim 1,9 miljoen kijkers zaten vrijdagavond natuurlijk ook te wachten op The Voice Kids, maar toch bijzonder goed. Maandag maakt een nieuw personage zijn opwachting in de succesvolle soap.

En SBS 6? Als gebruikelijk: de zender doet niet mee in de race om de kijkcijfers.

Reageren