Tiende huwelijk Brooke uitgesteld

Brooke is nog altijd van plan om te trouwen met haar (tiende) grote liefde Nick Marone. Maar in Nederland zullen we nog tot maandag 1 juni geduld moeten hebben voor we dit heuglijke moment kunnen aanschouwen.

SBS heeft afgelopen vrijdag bekendgemaakt dat ze per direct alleen nog herhalingen van The bold and the beautiful uitzenden. Dat betekent dat je de komende drie maanden (tot maandag 1 juni) geen nieuwe afleveringen op televisie kunt zien.

Bruiloft
En dat terwijl er net een grote gebeurtenis voor de deur staat in The bold! Deze week zou Brooke's bruiloft numero tien plaatsvinden. De aflevering waarin de blondine in het huwelijk treedt met Nick Marone stond gepland voor donderdag 12 maart, maar dat feestje gaat dus voorlopig niet door.

Editie 10 van Televizier
Deze informatie werd pas bekendgemaakt toen editie 10 van Televizier (die nu in de winkels ligt) al naar de drukker was. Helaas kondigen wij juist in dit nummer het huwelijk van Brooke en Nick groots op de cover aan. Onze excuses voor dit ongemak.

Extra!
Gelukkig valt er nog veel meer te lezen in deze sterk afgeprijsde editie! Wil je weten wat? Neem dan een kijkje bij Nu in het blad.

Reageren