Timor Steffens in Move like Michael Jackson

16 December 2009 11:21 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De televisieoorlog tussen SBS en RTL gaat vrolijk verder en bereikt een voorlopig hoogtepunt: SBS heeft Timor Steffens gestrikt voor Move like Michael Jackson. De danser, die bekend werd dankzij het RTL-programma So you think you can dance, krijgt een speciale rol in het programma.

Wát die rol precies wordt, houdt de zender nog even geheim. Hij zal in ieder geval, evenals Jermaine Jackson en choreograaf Lavelle Smith Jr., bij alle shows aanwezig zijn.

This is it
Het danstalent werd bekend dankzij zijn deelname het RTL-programma So you think you can dance en daarna ging zijn carrière als een trein: hij danste in diverse videoclips en had mogen optreden met zanger Michael Jackson tijdens zijn This is it!-tournee.

Opmerkelijk
Niet zo gek dus dat hij is gevraagd voor Move like Michael Jackson. Dat Timor aan de SBS-variant meewerkt, is echter wél opmerkelijk te noemen: de danser werd immers bekend door zijn deelname aan een RTL-programma.

Talentenjacht
RTL en SBS kondigden in november kort na elkaar aan in het voorjaar met een Michael Jackson-achtige talentenjacht te komen. Er is echter wel een verschil: bij RTL moet de kandidaat in het programma My name is Michael zowel kunnen dansen als zingen. In het SBS-programma moet de kandidaat vooral kunnen dansen als 'the king of pop'.

Meer over