Veel viezigheid in nieuw seizoen ‘Dit Is Mijn Lijf’

De nieuwe afleveringen van Dit Is Mijn Lijf zijn niet voor de zwakke maag. Wat te denken van een man met aambeien? Of iemand met jeuk op een wel heel naar plekje?

Op woensdag 9 januari start het derde seizoen van het medische RTL 4-programma ‘Dit Is Mijn Lijf’. Daarin trekken artsen Jeanine Splinter, Felix van der Wissel en tandarts Maaike Schutjes weer het land in om mensen met nare kwaaltjes te behandelen. 

Secondelijm

Een van de patiënten is de 43-jarige Gaby. Ze plakt haar loszittende kroon al 22 jaar lang vast met secondelijm. Door haar enorme angst voor de tandarts is ze al jaren niet op consult geweest. Tandarts Maaike schiet te hulp. Verderop in land krijgt dokter Felix bezoek van Dennis (25), die last heeft van pijnlijke aambeien. Samen met een specialist gaan ze op zoek naar een oplossing.

Jeuk onder de gordel 

Een van de opmerkelijkste verhalen is dat van de 34-jarige Raymond. Hij heeft al 18 jaar extreme jeuk tussen zijn benen. Het onuitstaanbare gekriebel treft hem op de meest slechte momenten: als hij op zijn werk is, op straat loopt of zelfs als Raymond met zijn vrouw in bed ligt. Door de gênante plaats van de jeuk kan hij niet altijd krabben, wat hem gek maakt. Gelukkig heeft huisarts Jeanine wel een idee om de kwaal te bestrijden. 

Dit Is Mijn Lijf 

Het nieuwe seizoen van Dit Is Mijn Lijf begint woensdag 9 januari, om 21.30 uur op RTL 4.

Reageren