Veelzijdige Ferry Doedens presenteert Idols Worldwide

Ferry Doedens heeft zijn eerste presentatieklus te pakken. Het 22-jarige multitalent mag de beste filmpjes uit Idols aan elkaar praten.

De 22-jarige Doedens waagt zich naast acteren en zingen nu ook aan presenteren. En dat vindt hij een uitgesproken kans om de echte Ferry te laten zien. "Dit is natuurlijk een kans die je met beide handen moet aanpakken”, vertelt de GTST-acteur aan RTL Boulevard. "Het is een klein programma, maar wel waar ik heel veel van mezelf kan laten zien denk ik.”

‘Bizarre filmpjes’

Toch draait Idols Worldwide niet om de musicalster zelf, maar juist om anderen. Ferry legt uit: “Het is een programma over Idols filmpjes. De grappigste, de domste, en meest bizarre filmpjes van Idols Worldwide worden achter elkaar geplakt."

Liveshows

Doedens kent de talentenjacht natuurlijk als geen ander. Hij deed in seizoen 4 mee met Idols en schopte het toen tot de laatste achttien. Sindsdien zit zijn carrière behoorlijk in de lift. Hij trekt dagelijks volle zalen met de musical Wicked en kan rekenen op duizenden fans van Goede Tijden, Slechte Tijden.

Idols Worldwide

Vanaf zaterdag 9 februari is Ferry voor het eerst te zien in Idols Worldwide op RTL 5. Daarna wordt het programma elke maandag om 18.30 uur uitgezonden.

Reageren